Fakturaer

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Billedet nedenfor viser, hvor indstillingerne kan findes. Tryk på tandhjulet øverst til højre. Dette fører dig til en side med alle mulige indstillingsfaner.

foto1-1

1. Momsgrupper

2. Ledbøger

1. Momsgrupper

Når du har trykket på tandhjulet, kommer du til alle mulige indstillinger. I denne artikel vil vi kun diskutere emnerne på billedet nedenfor. Vi starter med overskriften 'Momsgrupper'.

Skærmbillede 2022-08-23 09.13.31 (1)

Moms har forskellige satser. Den generelle sats i Holland er 21%. Den reducerede sats på 9% gælder for nogle varer og tjenester. 0%-satsen gælder også for en række varer og tjenesteydelser.

Skærmbillede 2022-08-23 09.22.13 (1)