Introduktion

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Det hyggeligste er: alle kan lave apps til AppStore. Den er tilgængelig for alle udviklere og kan være tilgængelig for en enkelt campingplads som for et bestemt antal campingpladser samt for alle campingpladser.

Den grundlæggende app består blot af et link til den placering, din app kører. Apps vil køre i sandkasse i camping.care-miljøet. På denne måde kan appen også køre på dit eget domæne og kan bygges på alle programmeringssprog.

app-camping-pleje

Hvad kan apps?

En app kan bestå af flere dele. Den grundlæggende app-grænseflade ser sådan ud

• Appens rod-URL
  • Widgets
  • Webhooks
  • Omfang

Appens rod-url

Schermafbeelding 2022-10-02 om 10.27.54

Appens rod-url er den grænseflade, som vises, når du åbner en app i AppStore. Det kan være en åben grænseflade, eller den kan også være forsynet med en login-mekanisme, så du vil være i stand til at logge på apps-brugeren. Vi vil også bruge denne url til at give dig besked om en installation eller fjernelse af appen.

Læs mere om root-url'en

Widgets

Schermafbeelding 2022-10-02 om 10.04.52

Widgets er ekstra stykker brugergrænseflade, som kan føjes til camping.care-widgetten. Widgets vil køre sandkasse i forskellige foruddefinerede områder i camping.care-grænsefladen.

Få mere at vide om widgets

Webhooks

Webhooks er lavet til at informere eksterne applikationer om forskellige slags begivenheder, der kommer fra camping.care. På denne måde kan vi informere eksternt system i realtid om ændringer i camping.care.

Hver gang en webhook-begivenhed registreres, vil en POST-besked sendes til din applikation med de relevante data i JSON-format. Tilmeld yo webhooks og modtag info som:

Hvis der er oprettet en ny reservation (reservation.add)

Hvis en reservation er blevet annulleret (reservation.cancelled)
Hvis en ny kontakt er blevet oprettet (contact.add)

etc..