Bemærk, datoer, overnatning

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-10 11.25.27 (1)

I det gule område under noter kan du skrive kommentarer. Dette kan være nyttigt for at lægge oplysninger om gæsten ned, eller for eksempel noget, der kan hjælpe med at huske, hvornår gæsten tjekker ind.

Bemærk! Dette felt kan kun ses i backend. Så gæsten ser ikke dette.

Skærmbillede 2023-08-10 11.31.06 (2)

I datolinjen kan du ændre ankomst- og afrejsedagene. Ønsker gæsten eksempelvis at overnatte en ekstra nat, kan du ændre det her. Systemet vil altid opsummere alt først, før du foretager ændringen som vist på billedet nedenfor.

Skærmbillede 2023-08-10 11.37.14

Du kan vælge at genberegne på reservationen ved at markere eller fjerne markeringen i feltet. Husk at klikke på Gem.

Under overnatningsoverskriften kan du nemt ændre overnatningsstedet for reservationen. Når du gør det, vil alle muligheder og det valgte (foretrukne) sted også blive fjernet.

Skærmbillede 2023-08-10 11.45.57

Efter at have klikket på bekræft, vil systemet genberegne igen