Hvordan fungerer energimålinger?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale artikel

Opsætningsprodukter

Opret først et produkt for hver energitype (el, vand, gas), du ønsker at administrere. Indstil prisen på produktet til værdien af 1 enhed. For eksempel 1 kWh til prisen på 0,62 cent.

Gå derefter til Indstillinger -> Energi -> Indstillinger

Der er du i stand til at forbinde disse produkter til den rigtige energi. Når du er tilsluttet, kan du aktivere energimålingerne, og et nyt energimenupunkt vises i dit dashboard (Hjem).

Tilføj mål

Hvis du er i energiskærmen, vil du se en liste med alle dine steder og de seneste målinger.

Energi

For at oprette en ny måling skal du klikke på plustegnet for at tilføje målingen.

Tip: Åbn denne side på din mobiltelefon, og du er i stand til at tilføje et mål, mens du går rundt på din ejendom.

Automatiske målinger

Vil du ikke tilføje målene manuelt? Intet problem, vi har forskellige apps i vores App Store til at måle dem automatisk. Du er også i stand til at lave din egen integration via Energies API.

Fakturer brugte mål til dine gæster

Åbn en reservation og gå til fanen 'Energier'. Når den åbnes, vil du finde alle de energier, der er tilføjet i reservationsperioden. Du kan tilføje en måling ved check-in og check-out, hvis du ikke har automatiske mål installeret.

oprette målefaktura
For at oprette fakturaen skal du vælge en fra og til måling. Som standard vil vi vælge den første og sidste måling for dig og beregne den brugte energi mellem disse målinger.

Resultatet kan du finde øverst til højre. I eksemplet brugte gæsten 55 kWh. Tryk på knappen opret faktura for at åbne pop op-vinduet.

I pop op-vinduet kan du vælge en (koncept)faktura eller oprette en ny faktura. Vi beregner den samlede pris (Baseret på det produkt, du tilsluttede denne energi), og du er i stand til at oprette fakturaen med et enkelt klik.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 14.13.25

Opret en faktura uden at have en reservation

Vil du sende en faktura til nogen, men den er ikke bindende for en reservation? Intet problem, bare gå til Energier -> Vælg den periode du vil fakturere øverst til venstre. Vælg fra en kasse-måling og tryk på opret faktura. Nu er du i stand til at søge efter en kontaktperson/gæst og tilføje fakturaen til vedkommendes navn.