Mitä voin tehdä Espanja-sovelluksella?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee verrata alkuperäiseen artikkeliin

Poliisi-viennin luominen

Jotta tämä toimisi, tarvitset tilin ja hallinnon alustallamme

Askeleet:

1. Siirry App Storeen ja asenna Espanja-sovellus.

2. Kun olet asentanut Espanja-sovelluksen, löydät vierasnäkymästäsi 2 ylimääräistä kenttää.

• Fecha de expedición del documento de identidad – Tämä on asiakirjan päivämäärä
  • Tipo de documento de identidad – Tämä on asiakirjatyyppi

3. Lisää hotellitunnuksesi ja seuraava tiedostonumero sovellukseen

4. Hanki kaikki varaukset saapumispäivästä

5. Skripti havaitsee, onko sinulla kaikki tarvittavat tiedot tiedoston luomiseen. Jos ei, luettelemme virheet, jotta tiedät mitä puuttuu.

6. Voit poistaa valinnan kaikista tiedoista, joita et halua viedä.

7. Jos valinnassasi ei ole virheitä. Lataa-painike tulee näkyviin ja voit ladata tiedoston.