Kuinka E-Guma Voucher -sovellus toimii?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

E-guma on saatavana vain Zveitsi

Asentaa

1. Kirjaudu tilillesi

2. Siirry App Storeen ja asenna E-guma-sovellus

3. Anna API-avain ja tallenna

4. Olet valmis! Näet jotain tämän kaltaista:

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.42.47

Varausmoottori

Olemme lisänneet widgetin varauskoneeseen (Ja luo varauksen backofficessa). Vierailijat voivat syöttää E-guma-kupongin täällä. Voimassa olevalla kupongilla vähennämme tämän summan takuumaksusta, joka vieraiden tulee suorittaa.

Jos kuponki on suurempi kuin varauksen kokonaissumma, lunastamme vain varauksen kokonaissumman. Jäljelle jäävä saldo jää kuponkiin.

Kun varaus on tehty, lisäämme lahjakortin maksuna varauslaskulle.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.47.26

Hallitse tositteita

Kun avaat varauksen, löydät uuden välilehden nimeltä E-Guma. Jos napsautat tätä välilehteä, löydät kaikki tähän liitetyt kupongit.

Lisää uusi kuponki

Jos syötät kuponkikoodin ja tarkistat sen, seteli lisätään varaukseen. Näet lunastettavan kokonaissumman. Muuta tätä arvoa lunastaaksesi osan kupongista.

Tärkeä: Jos kupongissa on enemmän saldoa kuin varauksesi kokonaissumma. Voit lunastaa enemmän kuin varauksen kokonaissumma. Ole tietoinen siitä.

Klikkaa lunastaa lunastaaksesi kupongin. Lisäämme varaukseesi nyt antamasi summan kuponkimaksun.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.51.35

Peruuta lunastus

Jos kuponki on lunastettu, voit peruuttaa sen.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.48.22

Jos teet niin, lisää laskuun uusi maksu negatiivisella numerolla.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 09.17.52

Kupongin tiedot

Jos napsautat kuponkikoodin sisältävää sinistä painiketta, saamme kupongin saldon livenä E-guma apista. Sieltä löydät tarvittaessa kaikki tarkemmat tiedot kupongista.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 09.18.41

Sovellus

Jos avaat sovelluksen, löydät lisätietoja, kuten lokit ja tositteet -painikkeen.

Lokit

Lokiosiossa kirjaamme kaikki E-Gumalla soitetut puhelut, täältä löydät myös mahdolliset virheet, jos niitä ilmenee.

Kupongit

Täältä voit tarkastella uusimpien kuponkien tilaa. Jos ne lunastetaan tai ei. Alustallamme kupongilla voi olla 3 tilaa.

Käytetty: Tosite on lisätty järjestelmään, mutta sitä ei ole vielä lunastettu.

Lunastettu: Lahjakortti lunastetaan E-Gumassa

Peruutettu: Käyttäjä peruuttaa lunastuksen