Kuinka määrittää Worldline-sovellus

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Saferpay – Verkkokaupan maksut

Jotta maksut toimisivat vierassivulla. Varmista, että aktivoit V1-uudelleenohjauksen V2:een. Sen voi tehdä täällä: asetukset -> Online-varaus -> Asetukset

Schermafbeelding 2022-12-21 klo 20.00.35

Worldline-sovellus on tällä hetkellä saatavilla vain pyynnöstä. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Kirjaudu Camping.care-tilillesi ja mene sovelluskauppaan ja etsi Worldline-sovellus. Avaa se ja asenna sovellus.

Kun olet asentanut sovelluksen, sinun on määritettävä API-kirjautumistietosi.

1. Mene omaan Saferpay-hallintapaneeli -> Asetukset -> JSON API -perustodennus.

Schermafbeelding 2023-01-03 om 08.11.20

2. Luo uusi JSON-sovellusliittymän kirjautuminen ja saat käyttäjätunnus:salasana (Base 64 -koodaus) API-avaimen. Kopioi tämä ja liitä se Camping.caren sovellukseen. Päätetunnuksesi ja asiakastunnuksesi kanssa.

Schermafbeelding 2023-01-03 om 08.18.21

Lokit

Sovelluslokit tallennetaan tänne. Tämä on vain kehittäjille, lokit voivat olla teknisiä.

Maksut

Kirjaamme viimeisimmät maksut. Täältä voit tarkastella kaikkien maksuyritysten tilaa ja nähdä, menikö jokin pieleen.

Lisää kuvakkeita varaussuppiloon

Voit lisätä kuvakkeita varaussuppiloosi siirtymällä kohtaan Asetukset -> Laskut -> maksupalveluntarjoajat.

Valitse yläreunasta Worldline maksupalveluntarjoajaksi ja valitse sitten tukemasi maksutavat.

Worldline – Pin-liittimet

Pin-päätteet ovat saatavilla pian, dokumentaatio seuraa perässä.