Kuinka määritän isännöidyn online-varauksen?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Löydät oman henkilökohtaisen isännöity varauslomakkeesi asetuksissa olevasta linkistä tässä

Voit ottaa varauskoneen käyttöön kerran. Seuraavalla sivulla näkyy linkki henkilökohtaiselle isännöitylle varaussivullesi. Napsauttamalla Avaa-painiketta avaat henkilökohtaisen varauskoneesi.

Nyt tiedät, mistä isännöity varausmoottori löytyy, on aika mukauttaa sitä

Online-varauksen tekeminen koostuu useista vaiheista

– Brändäys
– Käytännöt
– Varausvirta + työnkulut
– Lomakkeen asetukset
– Etsi ja varaa
– Analyysi

Brändäys

Voit määrittää brändisi valitsemalla logosi, otsikkokuvasi ja värit tässä

Voit valita logosi, visuaalisi ja värit. Voit näyttää tuloksen siirtymällä varauskoneen linkkiin. Tässä tapauksessa tämä olisi https://booking.camping.care/demo

Tämä johtaa tällaiseen varausmoottoriin:

Takaisin osoittavalla nuolella voit palata suoraan verkkosivustollesi

Verkkosivustosi URL-osoite voidaan asettaa hallinta-asetuksista tässä

Käytännöt

Voit määrittää ehdot, tietosuojakäytäntösi ja peruutusehdot linkit yleisissä verkkovarausasetuksissa tässä

Varauskulku

Varauskulkua voi käsitellä usealla eri tavalla, mutta yleisesti käytettyjä varauskulkuja on kaksi:

• varauspyynnöt
  • suorat varaukset.

Varauspyyntökulku

Jos haluat vahvistaa varauksen itse ennen kuin vieras voi maksaa sen, voit määrittää tämän asetuksen tässä.

Voit valita asetuksen seuraavasti:

Jos annat vieraille mahdollisuuden maksaa vasta varauksen vahvistamisen jälkeen, sinun tulee luoda työnkulkuja, jotta vieraat voivat seurata varaustaan. Tämä voidaan tehdä käyttämällä sähköpostimalleja ja työnkulkuja:

- Luo kiitos varauspyynnöstäsi sähköpostimalli
- Luo varaus vahvistettu sähköpostimalli
– Luo "varaus luotu" työnkulku ja lähetä a kiitos varauspyynnöstäsi sähköpostimalli
– Luo "varaus vahvistettu" työnkulku ja lähetä a varaus vahvistettu sähköpostimalli

Suorat varaukset

Jos haluat antaa vieraalle mahdollisuuden maksaa varaus suoraan ja vahvistaa sen maksun jälkeen, voit määrittää sen tässä:

Jos valitset tämän virran, sinun tulee ilmoittaa vieraille, että heidän varauksensa on vahvistettu. Tämä voidaan tehdä käyttämällä sähköpostimalleja ja työnkulkuja:

- Luo varaus vahvistettu sähköpostimalli
– Luo "varaus vahvistettu" työnkulku ja lähetä vahvistettu sähköpostimalli

Varauslomake

Voit määrittää varauslomakkeen online-varausta varten. Voit käyttää järjestelmäkenttiä tai luoda mukautettuja kenttiä.

Löydät asetukset tässä

Kun napsautat vasemmalla olevia kenttiä, ne lisätään oikealle, eli ne näkyvät vieraille varausprosessin aikana. Voit asettaa lomakkeen päämatkustajalle ja valinnaisesti apumatkailijoille.

Hae ja varaa lomake

Verkkokehittäjäsi voi sitten ottaa käyttöön lomakkeen verkkosivustollesi, jolla voit yhdistää verkkosivustosi isännöityyn varauskoneeseen. Lisätietoja tästä saat kehittäjäsivuiltamme, jotka löytyvät tässä

Analytics

Valinnaisesti voit myös lisätä erilaisia tapoja seurata kaikkia tietoja varauskoneessa, mukaan lukien verkkokauppa. Lisää verkkokauppa-osan asetuksia löytyy tässä