Reserveringsoverzicht

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

1. Het reserveringsoverzicht

2. Selecteer voorgedefinieerde lijsten

3. Voeg filters toe

4. Maak een aangepaste reserveringsweergave en bewaar deze voor later gebruik

1. Het reserveringsoverzicht

Selecteer reserveringen in het hoofdmenu:

U komt in het reserveringsscherm waar de meest gebruikte opties al zijn ingesteld:

2. Selecteer voorgedefinieerde lijsten

Standaard worden alle reserveringen getoond. U kunt echter eenvoudig overschakelen naar aankomst of vertrek. Aan de rechterkant kunt u een andere datum instellen:

Standaard worden alle aankomsten voor die dag getoond. Wel kunt u filteren op de status van de reservering. Als u op In behandeling klikt, worden alle reserveringen met de status In behandeling verborgen in de weergave:

3. Voeg filters toe

Stel, u wilt een overzicht van onbetaalde reserveringen uit Nederland. Ga naar het “ALL” overzicht en voeg een voorwaarde toe:

Daarna –> selecteer Nederland in het landveld –> selecteer onbetaald bij betalingsstatus –>

4. Maak een aangepaste reserveringsweergave en bewaar deze voor later gebruik

Soms heeft u behoefte aan een overzicht op maat. Stel dat u een bedlinnenservice heeft die gasten als extra optie kunnen bijboeken. U kunt een overzicht op maat maken en dit bewaren voor later gebruik. Selecteer het kolompictogram aan de rechterkant van het scherm:

Selecteer “product toevoegen”:

Selecteer “Beddengoed”:

Nu heeft u een overzicht van de hoeveelheid bedlinnen die u nodig heeft voor deze reserveringen:

Als u zo’n overzicht vaker nodig heeft, kunt u dit bewaren voor later gebruik. Klik op het drie stippen-icoontje en kies voor opslaan als:

Bedlinnen is nu verkrijgbaar als snelkeuze: