Bokningsöversikt

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

1. Reservationsvyn

2. Välj fördefinierade listor

3. Lägg till filter

4. Gör en anpassad reservationsvy och spara den för senare användning

1. Reservationsvyn

Välj reservationer från huvudmenyn:

Du kommer in på reservationsskärmen där de mest använda alternativen redan är inställda:

2. Välj fördefinierade listor

Som standard visas alla reservationer. Du kan dock enkelt byta till ankomster eller avgångar. På höger sida kan du ställa in ett annat datum:

Som standard visas alla ankomster för den dagen. Du kan dock filtrera på status för bokningen. Om du klickar på väntande döljs alla reservationer med väntande status från vyn:

3. Lägg till filter

Anta att du vill ha en översikt över obetalda bokningar från Nederländerna. Gå till översikten "ALLA" och lägg till ett villkor:

Därefter –> välj Nederländerna från landfältet –> välj obetalt från betalningsstatus –>

4. Gör en anpassad reservationsvy och spara den för senare användning

Ibland behöver du en anpassad översikt. Anta att du har en tjänst för sänglinne som gäst kan boka som extra tillval. Du kan skapa en anpassad översikt och spara den för senare användning. Välj kolumnikonen till höger på skärmen:

Välj "lägg till produkt":

Välj "Sänglinne":

Nu har du en överblick över mängden sänglinne du behöver för dessa bokningar:

Om du behöver en sådan översikt oftare kan du spara den för senare användning. Klicka på ikonen med tre prickar och välj spara som:

Sänglinne finns nu som snabbval: