Hvordan opretter jeg mine egne rapporter?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

I hver listevisning (Reservationer, Fakturaer, Kontakter, Betalinger) er der muligheder for at oprette en tilpasset rapport.

Rapporterne består af 2 dele:

• Filter
  • Kolonnevalg

Filtre

Du kan tilføje filtre til hver listevisning, de kan findes øverst på hver liste. Dette kan være baseret på:

• Typen af periode (blå) og
  • filteret (gult).
  • Der er også nogle hurtige filterparametre for status

Afhængigt af listen er der forskellige filtermuligheder tilgængelige. For eksempel kan du i reservationsvisningen filtrere på boligtype, dette filter er ikke tilgængeligt i kontaktfilteret.

Nogle virkelig kraftfulde filtreringsmuligheder er baseret på et produkt eller på et tag. Disse kan hjælpe dig med at oprette tilpassede produktlister, for eksempel hvis et specifikt produkt er booket i reservationen

Kolonnevalg

Kolonnerne kan konfigureres ved hjælp af kolonnevalget, du kan vælge forskellige slags kolonner, afhængigt af listevisningen kan dette være reservationsdato, kontaktdata, co-traveler data eller fakturadata.

Ved at vælge kolonnerne ændres kolonnerne på listevisningerne.

Produktkolonnerne kan være meget kraftfulde, du kan præcist se, hvor mange produkter der er tilføjet bookingen. Dette kan være meget praktisk til håndklæderapporter osv

Gemmer (Premium-funktion)

Når du har oprettet din tilpassede rapport ved at tilføje filteret og vælge kolonnerne, kan du gemme din tilpassede rapport.

Ved at give rapporten et navn vil den blive tilføjet til faner i rapporterne. Du kan nu åbne din tilpassede rapport hver gang. Rapporterne er brugerbaserede, så hver bruger vil kun have sine egne rapporter tilgængelige.

Det er muligt at dele dine tilpassede rapporter med andre brugere. Hvis du vil vide mere om dette kan du læse denne artikel