Forbehold

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-22 11.06.34 (1)

Under overskriften 'Reservationer' er det muligt at sammenligne reservationer i forskellige perioder. På billedet nedenfor kan du se, at perioden for hele juni måned sammenlignes med juli måned.

Skærmbillede 2023-08-22 11.10.34 (1)

Øverst til højre under 'Metric' kan du ændre visningen af tabellen. Det er muligt at vise tabellen efter omsætning eller efter antal reservationer. Billedet nedenfor illustrerer dette.

Skærmbillede 2023-08-22 11.32.45 (1)

Derefter kan du under tabellen se de nøjagtige detaljer om forskellen. Som vist på billedet nedenfor var der 84% flere reservationer og 877% flere salg i juni måned.

Skærmbillede 2023-08-22 11.37.12 (2)

Det er også muligt at filtrere reservationerne i de valgte data. Billedet nedenfor viser, hvordan du kan filtrere rapporten. Du kan sammenligne reservationer baseret på ankomstdato, afrejsedato eller den sidste dato, hvor reservationen blev ændret.

Skærmbillede 2023-08-22 11.53.43 (1)

Det er også muligt at tilføje betingelser til filteret. På billedet nedenfor kan du se, hvor dette er muligt.

Skærmbillede 2023-08-22 11.55.44 (3)

Billedet nedenfor viser alle de betingelser, du kan tilføje til filteret. Som et eksempel tager vi bare standardpitch.

Skærmbillede 2023-08-22 12.48.07 (1)

Du kan se på billedet nedenfor, at kun resultater med denne tilstand vises nu.

Med data genereret på den måde, der er forklaret ovenfor, kan du downloade rapporterne nederst under 'kildedata' og 'sammenlignede data'. Kildedataene er den første dato, du indtaster. De sammenlignede data er det, du sammenligner kildedataene med.

Skærmbillede 2023-08-22 11.45.12 (1)

Øverst til højre kan du lave en udskrift af disse data. Ved at klikke på printerikonet kan du udskrive rapporten og på pilen ved siden af kan du downloade rapporten.

Endelig er det også muligt at indstille de kolonner, du ønsker at se i din rapport. For at indstille disse skal du klikke på ikonet længst til højre.

Skærmbillede 2023-08-22 12.54.05 (2)

Billedet nedenfor viser, hvilke kolonner du kan angive. Som eksempel vil du gerne læse i rapporten, hvornår afrejsedatoen for hver reservation er. Klik derefter på kolonnen for afrejsedato.

Skærmbillede 2023-08-22 12.59.13 (2)

Så vil du til sidst se, at afrejsedatoen vises yderst til højre. Den vil også være der, når du downloader rapporten.

Skærmbillede 2023-08-22 13.01.35 (1)