Gæsteoversigt

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-29 13.31.38 (1)

Billedet nedenfor viser listen over alle gæstekontakter i systemet. Denne campingplads har i alt 1541 kontakter. For nemt at søge efter specifikke kontakter kan du søge øverst på navn, e-mailadresse, telefonnummer og så videre.

Skærmbillede 2023-08-29 13.44.08 (1)

Øverst ved den gule 'Tilføj betingelse'-knap kan du tilføje betingelser til søgningen.

Skærmbillede 2023-08-29 13.50.48 (1)

Hos gæster giver forholdene dig mulighed for at filtrere på fire forskellige måder:

• Land: Du kan filtrere efter gæster fra visse lande.
  • Sprog: Du kan filtrere efter det sprog, der tales af visse gæster.
  • Gæstefelter: Du kan filtrere efter gæster, der har angivet et bestemt gæstefelt. Du kan fx oprette et gæstefelt, som gæster kan vælge, om de vil modtage et månedligt nyhedsbrev på e-mail. Så her kan du filtrere på sådan et gæstefelt. For mere information om oprettelse af gæstefelter, klik her.
  • Vælg tags: Her kan du filtrere efter bestemte tags. For mere information om oprettelse af tags, klik her.

Skærmbillede 2023-08-29 13.55.29

Du vil se tre ikoner øverst til højre. Med printersymbolet kan du lave en udskrift af kontakterne, med pil ned kan du downloade listen og med symbolet til højre kan du indstille kolonnerne.

Skærmbillede 2023-08-29 14.28.48 (1)

De aktive kolonner er i højre side. Du kan stadig tilføje kolonnerne i venstre side. På billedet nedenfor er kolonnen 'land' for eksempel omkranset.

Skærmbillede 2023-08-29 14.34.05 (1)