Gæster

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Billedet nedenfor viser, hvor indstillingerne kan findes. Tryk på tandhjulet øverst til højre. Dette fører dig til en side med alle mulige indstillingsfaner.

Skærmbillede 2022-08-22 11.27.57 (1)

1. Alderstabeller
2. Gæstefelter
3. Sprog

1. Alderstabeller

Når du har trykket på tandhjulet, kommer du til alle mulige indstillinger. I denne artikel vil vi kun diskutere emnerne på billedet nedenfor. Vi starter med overskriften 'Alderstabeller'.

Skærmbillede 2022-08-22 11.30.23 (1)

Du bliver herefter dirigeret til nedenstående side. Som et eksempel kan du se, at vi har fire forskellige alderstabeller. Disse er cirklet med rødt.

Skærmbillede 2022-08-22 11.47.18 (1)

Det er også muligt at indstille prioritetstabellen pr. alder. Som du kan se på billedet herunder, prioriteres voksne, derefter 65+, så børn og til sidst babyer.

Skærmbillede 2022-08-22 11.47.18 (2)

For at ændre prioriteter pr. alderstabel, klik på ´ Rediger prioritet ´ i nederste højre hjørne.

Skærmbillede 2022-08-22 11.47.18 (3)

Følgende pop-up vises. Du kan ændre rækkefølgen ved at bruge de tre prikker i højre side. Alderstabellen øverst vil have førsteprioritet. Glem ikke at klikke på Gem.

Skærmbillede 2022-08-22 13.43.31 (1)

Du kan selvfølgelig også ændre og slette alderstabellerne. Hvis du klikker på skraldespanden til højre, sletter du alderstabellen. Hvis du klikker på blyanten, kan du ændre alderstabellen.

Skærmbillede 2022-08-22 11.45.40 (2)

Du kan ændre navnet på alderstabellen, start- og slutalder og periode. Altså om alderen er år eller måneder.

Skærmbillede 2022-08-22 13.57.35

For at tilføje en alderstabel skal du klikke på den lilla knap med teksten 'Tilføj alderstabel'.

Skærmbillede 2022-08-22 11.45.40 (3)

2. Gæstefelter

Information om gæstefelter og andre felter og deres opsætning kan findes i artiklen 'Hvordan fungerer tilpassede felter?' Du kan få adgang til artiklen ved at klikke her.

3. Sprog

Sproget kan også ændres. På billedet herunder kan du se, at det sprog, systemet i første omgang vises på, kan ændres, samt de sprog, du kan kommunikere med gæsterne på.

Skærmbillede 2022-08-22 16.55.01