Godkendelse

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Camping.care-appen og widgets kan forsynes med en godkendelse. For hver app oprettes en bruger, som kan kommunikere med camping.care API'et, efter at brugeren er logget ind.

Dette vil blive gjort ved hjælp af oAuth 2.0-godkendelse.

Autentificeringen kan bruges til at logge på app-brugeren, dette kan gøres fra frontend (for eksempel i en vue app ) samt fra et backend-system (såsom php).