Tilbud

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

En aftale kan knyttes til en bolig på samme måde, som du forbinder et produkt. Så aftalen kan være en rabat, skat eller en option. En aftale kan genkendes af dette ikon. handshake-outline-1

For at oprette aftaler gå til: Hjem -> Tilbud

Schermafbeelding 2023-11-21 om 16.49.55

Vigtig! En aftale kan kun anvendes en gang pr periode. Så hvis du har flere tilbud, der er aktive i samme periode, tager vi kun den med højeste prioritet.

Hvis du redigerer en aftale, vil du finde en lignende skærm, som når du redigerer et produkt. Forskellen er, at en aftale kan indeholde flere produkter. Et eksempel kan findes her.

Schermafbeelding 2023-11-21 om 17.03.23

Et produkt beregnet om natten

Tilføjer du et produkt, der er beregnet efter nat, vil det blive beregnet ud fra antallet af nætter kunden overnatter.

Et gratis produkt

Hvis produktet er blevet valgt af gæsten, får de et eller flere af disse produkter gratis.

Et produkt med et fast beløb

Du kan tilføje en godtepose eller morgenmad én gang. Disse produkter vil blive tilføjet til reservationen som vil. Med 'beløb' kan du bestemme, hvor mange af disse produkter, der er inkluderet.

Hvad ser kunden?

Kunden vil kun se den samlede pris for pakken. I backoffice er du i stand til at finde og redigere alle de adskilte produkter på fakturaen.