Hvordan fungerer salgsstedet?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Aktiver dit salgssted

Gå til Indstillinger -> Betalinger -> Udsalgssted

Når salgsstedet er aktiveret, vil det dukke op på dit dashboard på denne måde:

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.43.17-1

Pin-betalinger

Der er to muligheder for Pin Terminal-betalinger. Manual til via en tilsluttet betalingsudbyder.

1. Manuelle betalinger. Du indtaster det samlede beløb i din pinterminal manuelt, når transaktionen er gennemført, kan du tilføje den til systemet.

2. Tilsluttede benterminaler. Hvis din betalingsudbyder tillader dig at tilslutte en pinterminal til vores platform, behandles betalinger automatisk. Vi sender det samlede beløb til Pin-terminalen og behandler betalingen automatisk, når betalingen er gennemført. Mollie, Stripe og Pay. gør dette for eksempel:  https://support.camping.care/en/how-to-setup-mollie-terminals

Kontante betalinger

Med kassedisken er du i stand til at behandle kontante betalinger, lukke en saldo og modtage betalinger i flere valutaer.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.57.26

Afrunding

Du kan indstille en afrundingspræcision for den mindste tilgængelige mønt i din valuta. Hvis dette er 5 cents, vil systemet afrunde alle betalinger til 5 cents.

Hvis det samlede beløb ikke svarer til præcisionen (f.eks. 5,03), tilføjer vi en korrektionsbetaling for at udfylde hullet.

Favoritprodukter

Når du søger efter produkter, kan du tilføje dem direkte til kvitteringen. Eller du kan tilføje dem til dine favoritter, så vises de i højre side, og du kan vælge dem meget hurtigt næste gang.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.47.43

Reservationsbetalinger

Reservationer kan også betales med en Pin-terminal eller med kontanter. Til dette kan du slå den reservation op, der skal betales, og trykke på Tilføj betaling, nu dukker den samme POS-skærm op, og du er i stand til at starte en pin-transaktion eller tilføje en kontanttransaktion.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 21.03.16

Tip: Du kan ændre beløbet, hvis du ønsker, at gæsten skal foretage en delbetaling.

Tip: Hvis du lukker posen, vil du være i stand til at tilføje en almindelig betaling. Som en bankoverførsel.