Hvordan indstiller man en speciel uge/weekend pris?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Det er også muligt at oprette en specialpris. For eksempel en pakkepris til jul. Når du er i prisskemaet, skal du vælge startdatoen for perioden i den grå boks mellem datoen og linjen, hvor prisen er indtastet. (Se billedet nedenfor).

Du slipper markøren igen på den dato, hvor den særlige periode slutter. I dette tilfælde ville det være 27.-12.

Skærmbillede 2022-09-23 13.58.22 (2)

Herefter indtaster du prisen for denne periode. Denne pris gælder for hele perioden. (Se billedet nedenfor).

Skærmbillede 2022-09-23 14.15.48 (1)