Hvordan tilføjer man en pris til en bolig?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

1. Hvordan knytter man en pris til en bolig?

Når du har tilføjet priser, skal de være knyttet til overnatningsstedet. Dette afsnit forklarer, hvordan du gør dette.

På billedet herunder kan du se, at der er en række natpriser sat under 'særpris'. Vi er ved at knytte disse til en bolig.

Skærmbillede 2022-08-24 15.29.45

Når du er i dashboardet, skal du klikke på fanen "Accommodations"

Skærmbillede 2022-08-24 16.07.22 (1)

Du vil nu se alle de overnatningssteder, du tilbyder. Klik derefter på en af overnatningsstederne.

Skærmbillede 2022-08-24 16.10.12

Standardpladsen er valgt som eksempel. Du vil nu se indstillingerne for denne bolig. Alle informationer og priser kan indtastes her. Klik på fanen Priser, som vist på billedet nedenfor, omkranset med rødt.

Skærmbillede 2022-08-24 16.14.23 (1)

Klik på den lilla knap 'Vælg pris'. Du kommer så til siden, hvor du kan vælge en pris, der er fastsat. Som forklaret i starten af dette afsnit er natpriser tilføjet til 'Specialpris' og vil blive brugt som eksempel.

Skærmbillede 2022-08-24 16.15.24 (1)

'Særlig pris' er nu valgt for denne bolig. Hvis du klikker på blyantikonet i højre side, kommer du til prisplanen, hvor du kan ændre alle natpriser. Ved at klikke på skraldespanden slettes prisen.

Skærmbillede 2022-08-24 16.19.44 (1)