Indstillinger

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Reservations-id
Reservationer får automatisk et reservations-id. Hvis du ikke er tilfreds med dette id, kan du indtaste et brugerdefineret id her. I de fleste tilfælde er det sikkert at lade dette stå tomt.

Modtag en e-mail, når en ny reservation er foretaget
Hvis du gerne vil modtage en e-mail, når en ny reservation foretages, skal du aktivere denne mulighed og indtaste din virksomheds-e-mailadresse.

Tilføj automatisk et sted til hver ny reservation
Hvis du aktiverer denne mulighed, tildeles en gæst automatisk en plads, når du foretager en reservation. Dette sted er synligt for gæsten på gæstesiden. Hvis du deaktiverer denne mulighed, er stedet først synligt for gæsten og i planlægningstavlen, efter du har tildelt en plads manuelt i backoffice.

Reservationstekst
Denne mulighed er ikke i brug i øjeblikket