Interaktivt kort

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-11 14.14.50 (1)

Øverst til venstre kan du indtaste en start- og slutdato. Dette er for at se hvilke pladser der er ledige i den indtastede periode. Derudover kan du printe kortet ud med de ledige pladser for den dato. Det er også muligt at tilføje en særlig periode, så du ikke skal indtaste datoerne manuelt. For mere information om indstilling af den særlige periode, klik her.

Som du kan se på billedet nedenfor, er dette visningstilstanden.

Skærmbillede 2023-08-11 14.19.08 (1) (1)

Det andet trin er 'Tilføj'-tilstanden. Dette giver dig mulighed for at placere markører på kortet. Hver lilla prik er en markør.

Skærmbillede 2023-08-11 14.37.17 (1)

Derefter, i 'Rediger'-tilstand, kan du forbinde markørerne med tonehøjderne i dit system. Klik på for at lære mere om indstilling og navngivning af campingpladser her.

Skærmbillede 2023-08-11 14.58.30

Billedet nedenfor viser, at vi er i 'Slet'-tilstand. Her kan du blot ved at klikke på en rød markør på krydset slette en markør.

Skærmbillede 2023-08-11 15.23.35 (2)

Ved at klikke på 'Fjern kort' øverst til højre kan du fjerne hele kortet fra systemet. Hvis du klikker på spørgsmålstegnet ved siden af, kommer du til denne artikel.

Skærmbillede 2023-08-11 15.27.34 (1)