Nem sikker app

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Installation af Easy Secure-appen:

• Log ind på din Camping.care-konto og gå til App Store.
  • Find Easy Secure-appen på listen, og klik på den.
  • Klik på installationsknappen i øverste højre hjørne, og klik på installer igen.

Schermafbeelding 2023-08-30 om 13.32.23

Siden Indstillinger:

På denne side kan du sætte dine Easy Secure-legitimationsoplysninger, så Camping Care kan oprette forbindelse til Easy Secure.

Sørg for, at følgende felter er udfyldt korrekt:

• API-url: Linket til Easy Secures API.
  • Sikkerhedsnøgle: Dette er en nøgle, der bruges til at kommunikere med Easy Secure.

Schermafbeelding 2023-08-24 om 10.18.54

Siden Logs:

På denne side vil du være i stand til at få adgang til og gennemgå alle logfilerne fra appen.

Schermafbeelding 2023-08-30 om 13.34.35

Reservationswidget:

Når appen er installeret, opretter den også en widget. Når du åbner en reservation, har den nu en ekstra fane, der ser sådan ud:

Schermafbeelding 2023-08-30 om 13.48.32

I reservationswidgetten finder du en tabel, der viser alle de Easy Secure-brugere, der er knyttet til denne reservation. Hvis du har installeret appen efter reservationen blev foretaget, eller hvis der mangler gæster, skal du blot klikke på knappen 'Synkroniser' for at opdatere oplysningerne.

Brug af appen:

Efter installation og udfyldning af indstillingerne er appen klar til at blive brugt og lytter til disse begivenheder:

• Reservation oprettet: Når en ny reservation er oprettet, sender appen gæsternes information til Easy Secure.
  • Reservationsdato ændret: Når reservationens ankomst- eller afrejsedato ændres, sender appen ændringen til Easy Secure.
  • Medrejsende tilføjede: Når en medrejsende føjes til reservationen, tilføjes den til Easy Secure.
  • Medrejsende slettede: Når en medrejsende slettes fra reservationen, vil den blive slettet fra Easy Secure.

Hvis du vil tilføje ældre reservationer til Easy Secure, kan du navigere til den reservation og gå til fanen Easy Secure. Klik på knappen 'Synkroniser' for at tilføje reservationen til Easy Secure.