Reservationer efter land

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-22 13.04.56 (1)

I højre side kan du angive den dato, hvorfra du vil generere dataene. Du vil derefter se et cirkeldiagram, der viser antallet af reservationer pr. land i den angivne periode.

Skærmbillede 2023-08-22 13.38.36 (1)

Under cirkeldiagrammet vil du se en oversigt over antallet af overnatninger per person per land. Alderstabellerne er også adskilte. Dette er meget nyttigt at beregne turistskatten.

Skærmbillede 2023-08-22 13.38.36 (1)

Du kan også anvende filtre og betingelser på rapporten. Billedet nedenfor viser, hvilke filtre du kan anvende. Det er muligt at vælge at filtrere efter reservationens oprettelsesdato i juli måned, eller ankomstdato, afrejsedato eller dato, hvor reservationen sidst blev ændret.

Skærmbillede 2023-08-22 13.42.46 (1)

Det er også muligt at tilføje en betingelse til rapporten. Som et eksempel, på billedet nedenfor, og betingelse er tilføjet, er kun antallet af reservationer af standardbanen vist. Du kan se, at rapporten opdateres med det samme.

Skærmbillede 2023-08-22 13.46.15 (3)

Nederst på siden kan du lave en udskrift af de viste reservationer. Øverst til højre kan du klikke på printerikonet for at udskrive udskriften. Klik på pilen for at downloade den. Ikonet længst til højre er til at definere kolonnerne i udskriften.

Skærmbillede 2023-08-22 13.58.57 (1)