Reservationsoversigt

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

1. Reservationsvisningen

2. Vælg foruddefinerede lister

3. Tilføj filtre

4. Lav en brugerdefineret reservationsvisning, og gem den til senere brug

1. Reservationsvisningen

Vælg reservationer fra hovedmenuen:

Du kommer ind på reservationsskærmen, hvor de mest brugte muligheder allerede er sat op:

2. Vælg foruddefinerede lister

Som standard vises alle reservationer. Du kan dog nemt skifte til ankomster eller afgange. I højre side kan du indstille en anden dato:

Som standard vises alle ankomster for den dag. Du kan dog filtrere på status for reservationen. Hvis du klikker på afventer, skjules alle reservationer med afventende status fra visningen:

3. Tilføj filtre

Antag, at du ønsker et overblik over ubetalte reservationer fra Holland. Gå til "ALLE"-oversigten og tilføj en betingelse:

Derefter –> vælg Holland fra landefeltet –> vælg ubetalt fra betalingsstatus –>

tæt:

4. Lav en brugerdefineret reservationsvisning, og gem den til senere brug

Nogle gange har du brug for et tilpasset overblik. Antag, at du har en service til sengelinned, som gæsten kan bestille som ekstra mulighed. Du kan lave en tilpasset oversigt, og gemme denne til senere brug. Vælg kolonneikonet i højre side af skærmen:

Vælg "tilføj produkt":

Vælg "Sengetøj":

Nu har du et overblik over mængden af sengetøj du skal bruge til disse reservationer:

Har du brug for et overblik som dette oftere, kan du gemme det til senere brug. Klik på ikonet med tre prikker, og vælg Gem som:

Sengetøj er nu tilgængeligt som hurtigt udvalg: