Hvordan modtager jeg kreditkort, iDeal og andre betalinger?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Brug en ekstern betalingsudbyder

Vi har forbundet flere eksterne betalingsudbydere som Stripe, Mollie, Worldline og Pay. Disse kan installeres via AppStore. For at gøre det skal du logge ind og gå til AppStore. Find betalingsudbyderen og installer appen.

Brug vores integrerede betalingsløsning

BETA: Vores integrerede betalingsløsning er i øjeblikket i BETA. For at bruge det, sørg for at du aktivere BETA-funktioner.

Det er meget nemt at integrere med vores egen betalingsløsning. Log ind og gå til: Indstillinger -> Udbydere og metoder.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.21.54

Nu vil du finde informationsskærmen og 'Kom igang' knappen. Klik på denne knap for at starte onboarding-processen. I det næste trin skal du tilføje nogle yderligere oplysninger for at starte onboarding-processen.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.24.47

Hvis du har udfyldt alle felterne, klik på 'Fortsæt bekræftelse', hvis alle oplysningerne er gyldige, er du i stand til at starte onboarding-processen. Du vil blive omdirigeret til betalingsudbyderens onboarding-side. De vil udføre en KYC (Kend din kunde) kontrollere, at din juridiske identitet er solid, og de tjekker din bankkonto.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.36.28

Hvis alt er grønt/verificeret, kan du modtage online betalinger (Kreditkort, iDeal, Klarna osv.), og vi er i stand til at udbetale dig.

betalingsmetoder

Gå til: Indstillinger -> Udbydere og metoder -> Metoder for at vælge de betalingsmetoder, du vil bruge. Du kan nemt aktivere dem med kontakten til højre.

betalingsmåder

Det kan tage et stykke tid (~20 minutter), før din anmodning er blevet godkendt.

Pin terminaler

På fanen terminaler finder du de pin-terminaler, der er forbundet med din konto. Klik på 'Forbinde' for at gøre dem synlige på din konto og begynde at modtage pin-transaktioner.

terminaler

Bestil terminaler

Vi har forskellige pin-terminaler til forskellige formål. Som en trådløs terminal, der er bærbar eller en kablet terminal til receptionen eller kiosken. Kontakt os venligst for at bestille din pinterminal.

Hvad er KYC (Kend din kunde)?

I en stadig mere global økonomi er finansielle institutioner mere sårbare over for ulovlige kriminelle aktiviteter. Kend din kunde-standarder (KYC) er designet til at beskytte finansielle institutioner mod svig, korruption, hvidvaskning af penge og terrorfinansiering.

KYC involverer flere trin til:

• etablere kundeidentitet;
  • forstå arten af kundernes aktiviteter og kvalificere, at kilden til midler er legitim;
  • og vurdere kundernes hvidvaskrisici.

Aktiver betalinger

Schermafbeelding 2024-01-23 om 12.57.19

Er status for accept af betalinger 'gyldig'? Så er du i stand til at aktivere betalingerne for online booking. Dette kan gøres øverst på siden. Når den er aktiveret, er kunderne i stand til at behandle betalinger.