Miten vastaanotan luottokortti-, iDeal- ja muita maksuja?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Käytä ulkoista maksupalveluntarjoajaa

Olemme yhdistäneet useita ulkoisia maksupalveluntarjoajia, kuten Stripe, Mollie, Worldline ja Pay. Ne voidaan asentaa AppStoren kautta. Kirjaudu sisään ja mene AppStoreen. Etsi maksupalveluntarjoaja ja asenna sovellus.

Käytä integroitua maksuratkaisuamme

BEETA: Integroitu maksuratkaisumme on tällä hetkellä BETA-vaiheessa. Varmista, että käytät sitä ottaa BETA-ominaisuudet käyttöön.

Integrointi omaan maksuratkaisuumme on erittäin helppoa. Kirjaudu sisään ja mene kohtaan: Asetukset -> Palveluntarjoajat ja menetelmät.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.21.54

Nyt löydät tietonäytön jaAloittaa'-painiketta. Napsauta tätä painiketta aloittaaksesi liittymisprosessin. Seuraavassa vaiheessa sinun on lisättävä joitakin lisätietoja aloittaaksesi käyttöönottoprosessin.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.24.47

Jos olet täyttänyt kaikki kentät, napsauta "Jatka vahvistusta", jos kaikki tiedot ovat oikein, voit aloittaa liittymisprosessin. Sinut ohjataan maksupalveluntarjoajan aloitussivulle. He esittävät a KYC (Tunne asiakkaasi) Tarkista, että henkilöllisyytesi on vakaa, ja he tarkistavat pankkitilisi.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.36.28

Jos kaikki on vihreää / vahvistettu, voit vastaanottaa verkkomaksuja (luottokortti, iDeal, Klarna jne.) ja voimme maksaa sinulle.

maksutavat

Siirry kohtaan Asetukset -> Palveluntarjoajat ja menetelmät -> Menetelmät valitaksesi haluamasi maksutavat. Voit ottaa ne helposti käyttöön oikealla olevalla kytkimellä.

maksutavat

Voi kestää hetken (noin 20 minuuttia), ennen kuin pyyntösi on hyväksytty.

Pin liittimet

Päätteet-välilehdeltä löydät tiliisi yhdistetyt pin-liittimet. Klikkaus 'Kytkeä, jotta ne näkyvät tililläsi ja aloitat pin-tapahtumien vastaanottamisen.

terminaalit

Tilaa terminaalit

Meillä on erilaisia pin-liittimiä eri tarkoituksiin. Kuten langaton pääte, joka on kannettava tai langallinen pääte vastaanottoa tai kioskia varten. Ota yhteyttä meihin tilataksesi pin-päätteen.

Mikä on KYC (Know Your Customer)?

Yhä globaalistuvassa taloudessa rahoituslaitokset ovat alttiimpia laittomille rikollisille toimille. Know Your Customer (KYC) -standardit on suunniteltu suojaamaan rahoituslaitoksia petoksilta, korruptiolta, rahanpesulta ja terrorismin rahoitukselta.

KYC sisältää useita vaiheita:

• vahvistaa asiakkaan identiteetti;
  • ymmärtää asiakkaiden toiminnan luonnetta ja katsoa, että varojen lähde on laillinen;
  • ja arvioida asiakkaiden rahanpesuriskejä.

Aktivoi maksut

Schermafbeelding 2024-01-23 om 12.57.19

Onko maksujen hyväksymisen tila "pätevä"? Tämän jälkeen voit aktivoida online-varausmaksut. Tämä voidaan tehdä sivun yläosassa. Aktivoinnin jälkeen asiakkaat voivat käsitellä maksuja.