Hoe ontvang ik Credit Card, iDeal en andere betalingen?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Maak gebruik van een externe betalingsprovider

We hebben verschillende externe betalingsproviders aangesloten, zoals Stripe, Mollie, Worldline en Pay. Deze zijn te installeren via de AppStore. Log hiervoor in en ga naar de AppStore. Zoek de betaalprovider en installeer de app.

Maak gebruik van onze geïntegreerde betaaloplossing

BÈTA: Onze geïntegreerde betaaloplossing bevindt zich momenteel in BETA. Om het te gebruiken, zorg ervoor dat u schakel BETA-functies in.

Integreren met onze eigen betaaloplossing is heel eenvoudig. Log in en ga naar: Instellingen -> Providers & Methoden.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.21.54

Nu vindt u het informatiescherm en de 'Begin' knop. Klik op deze knop om het onboardingproces te starten. In de volgende stap moet u wat aanvullende informatie toevoegen om het onboardingproces te starten.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.24.47

Als u alle velden heeft ingevuld, klikt u op 'Verdergaan met verificatie'Als alle informatie geldig is, kunt u het onboardingproces starten. U wordt doorgestuurd naar de onboardingpagina van de betalingsprovider. Zij zullen een optreden uitvoeren KYC (ken uw klant) controleren of uw wettelijke identiteit solide is en zij controleren uw bankrekening.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.36.28

Als alles groen/geverifieerd is, kunt u online betalingen ontvangen (Creditcard, iDeal, Klarna etc.) en kunnen wij u uitbetalen.

Betaalmethoden

Ga naar: Instellingen -> Aanbieders & Methoden -> Methoden om de betaalmethoden te selecteren die je wilt gebruiken. Je kunt ze eenvoudig inschakelen met de schakelaar aan de rechterkant.

betaalmethoden

Het kan een tijdje duren (~20 minuten) voordat uw aanvraag is goedgekeurd.

Pin-terminals

Op het tabblad Betaalautomaten vindt u de pinautomaten die aan uw account zijn gekoppeld. Klik 'Aansluiten' om ze zichtbaar te maken in uw account en pintransacties te ontvangen.

terminals

Terminals bestellen

Wij hebben verschillende pinterminals voor verschillende doeleinden. Zoals een draadloze terminal die draagbaar is of een bekabelde terminal voor de receptie of kiosk. Neem contact met ons op om uw pinterminal te bestellen.

Wat is KYC (Ken uw klant)?

In een steeds mondialer wordende economie zijn financiële instellingen kwetsbaarder voor illegale criminele activiteiten. Know Your Customer (KYC)-normen zijn ontworpen om financiële instellingen te beschermen tegen fraude, corruptie, het witwassen van geld en de financiering van terrorisme.

KYC omvat verschillende stappen om:

• klantidentiteit vaststellen;
  • de aard van de activiteiten van klanten begrijpen en vaststellen dat de bron van het geld legitiem is;
  • en het witwasrisico van klanten beoordelen.

Activeer betalingen

Schermafbeelding 2024-01-23 om 12.57.19

Is de status van geaccepteerde betalingen 'geldig'? Vervolgens kunt u de betalingen voor online boeken activeren. Dit kan bovenaan de pagina. Eenmaal geactiveerd, kunnen klanten betalingen verwerken.