Hur tar jag emot kreditkort, iDeal och andra betalningar?

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Använd en extern betalningsleverantör

Vi har kopplat flera externa betalningsleverantörer som Stripe, Mollie, Worldline och Pay. Dessa kan installeras via AppStore. För att göra det, logga in och gå till AppStore. Hitta betalningsleverantören och installera appen.

Använd vår integrerade betalningslösning

BETA: Vår integrerade betalningslösning är för närvarande i BETA. För att använda det, se till att du aktivera BETA-funktioner.

Att integrera med vår egen betalningslösning är mycket enkelt. Logga in och gå till: Inställningar -> Leverantörer och metoder.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.21.54

Nu hittar du informationsskärmen ochKomma igång' knapp. Klicka på den här knappen för att starta introduktionsprocessen. I nästa steg måste du lägga till ytterligare information för att starta introduktionsprocessen.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.24.47

Om du har fyllt i alla fält klicka på "Fortsätt verifieringen", om all information är giltig kan du starta introduktionsprocessen. Du kommer att omdirigeras till introduktionssidan för betalningsleverantören. De kommer att utföra en KYC (Känn din kund) kontrollera att din juridiska identitet är solid och att de kontrollerar ditt bankkonto.

Schermafbeelding 2024-01-13 om 13.36.28

Om allt är grönt/verifierat kan du ta emot onlinebetalningar (Kreditkort, iDeal, Klarna etc.) och vi kan betala ut dig.

Betalningsmetoder

Gå till: Inställningar -> Leverantörer och metoder -> Metoder för att välja vilka betalningsmetoder du vill använda. Du kan enkelt aktivera dem med omkopplaren till höger.

betalningsmetoder

Det kan ta ett tag (~20 minuter) innan din begäran har godkänts.

Stiftanslutningar

På fliken terminaler hittar du pinterminalerna som är anslutna till ditt konto. Klick 'Ansluta' för att göra dem synliga på ditt konto och börja ta emot pintransaktioner.

terminaler

Beställ terminaler

Vi har olika stiftterminaler för olika ändamål. Som en trådlös terminal som är portabel eller en trådbunden terminal för receptionen eller kiosken. Kontakta oss för att beställa din pinterminal.

Vad är KYC (Känn din kund)?

I en alltmer global ekonomi är finansinstitutioner mer sårbara för illegala kriminella aktiviteter. Know Your Customer (KYC)-standarder är utformade för att skydda finansinstitutioner från bedrägeri, korruption, penningtvätt och finansiering av terrorism.

KYC innefattar flera steg för att:

• fastställa kundidentitet;
  • förstå karaktären av kunders aktiviteter och kvalificera sig för att källan till medel är legitim;
  • och bedöma kunders risker för penningtvätt.

Aktivera betalningar

Schermafbeelding 2024-01-23 om 12.57.19

Är statusen för acceptera betalningar "giltig"? Då kan du aktivera betalningarna för onlinebokning. Detta kan göras längst upp på sidan. När den är aktiverad kan kunderna behandla betalningar.