Option symboler

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-09 16.15.01 (1)

På billedet nedenfor vil du se muligheden for at sende en e-mail indkredset med rødt. Når du klikker på denne konvolut, kan du sende reservationsbekræftelsen til gæsten.

Skærmbillede 2023-08-09 16.36.38 (1)

Du kan vælge at vælge en forudindstillet e-mail-skabelon. Så behøver du ikke skrive teksten igen hver gang. For mere information om opsætning af en e-mail-skabelon, klik her.

Skærmbillede 2023-08-09 16.30.52 (1)

Hvis du klikker på ikonet med pil ned, kan du downloade reservationsoversigten. Når du klikker på ikonet med printeren, kan du udskrive reservationsoversigten. På billedet nedenfor er disse ikoner cirklet med rødt.

Skærmbillede 2023-08-09 16.36.38 (2)

Hvis du klikker på de 3 prikker til højre, vil du se, at der er flere muligheder, du kan udføre.

Skærmbillede 2023-08-09 16.36.38 (3)

Den første mulighed, du kan vælge, er muligheden 'Genberegn'. Når du foretager en justering af reservationen, kan du klikke på denne knap. Så vil systemet automatisk beregne de nye priser.

Skærmbillede 2023-08-09 16.51.27 (1)

Den anden mulighed, du kan vælge, er muligheden 'Annuller'. Denne knap giver dig mulighed for at annullere reservationen.

Skærmbillede 2023-08-09 16.51.27 (2)

Den tredje og sidste mulighed er muligheden for at gå til gæstevisningssiden. Gæstevisningssiden er den side, der indeholder reservationsoplysningerne, og som gæsten kan besøge.

Skærmbillede 2023-08-09 16.51.27 (3)