Widgets

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

• Hvordan fungerer widgets?
  • Hvilke typer widgets findes der?

Schermafbeelding 2022-10-02 om 10.04.52

Hvordan fungerer widgets?

Camping.care vil give oplysninger til widgetten fra sandkassen miljø med get-parametre. Afhængigt af widgettypen vil systemet give forskellige parametre.

Hvis widgetten er indlæst i backend, giver vi et godkendelsestoken, så widgetten kan logge ind på camping.care-systemet. For mere information om at logge ind med et godkendelsestoken kan du tage et kig på vores autentificere afsnit.

Hvis widgetten er indlæst i reservationsområdet, vil vi også give information om selve reservationen

For eksempel: Hvis din widget kører på https://example.com/app/widgets/reservation, tilføjer systemet automatisk nogle parametre. Widgetten vil blive indlæst i sanbox som denne: https://example.com/app/widgets/reservation?token={a secret auth token}&reservation_id=12345