Yderligere muligheder

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-11 10.02.47 (1)

Det første trin er at redigere indstillingerne. Du kan klikke på rediger på fanen 'indstillinger'. Så bliver du omdirigeret til siden nedenfor. Omkranset med rødt er alle de mulige ekstra muligheder, du kan tilføje. Når du efterfølgende gemmer reservationen, genberegnes prisen med det samme.

Skærmbillede 2023-08-11 10.37.32 (1)

Der er også mulighed for at tilføje en nummerplade til reservationen. Du kan tilføje flere nummerplader. Du kan læse mere om tilføjelse af nummerplader her.

Skærmbillede 2023-08-11 10.02.47 (1) (1)