Administration

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Billedet nedenfor viser, hvor indstillingerne kan findes. Tryk på tandhjulet øverst til højre. Dette fører dig til en side med alle mulige indstillingsfaner.

foto1-1

1. Information & felter
2. Brugere
3. Tags
4. Særlige datoer

1. Information & felter

Når du har trykket på tandhjulet, kommer du til alle mulige indstillinger. I denne artikel vil vi kun diskutere emnerne på billedet nedenfor. Vi starter med overskriften 'information'.

Skærmbillede 2022-08-11 09.59.37 (1)

Under denne overskrift kan der indstilles generel information om parken. Som en beskrivelse, adresseoplysninger, kontaktoplysninger osv. Du kan se det på billedet nedenfor.

Skærmbillede 2022-08-11 10.50.46

Al information om felter og formularopsætning kan findes i artiklen "Hvordan fungerer tilpassede felter?" Du kan gå til artiklen ved at klikke her.

2. Brugere

I dette afsnit vil fanen 'Brugere' blive diskuteret. Brugerne er alle personer, der har adgang til systemet. Billedet nedenfor viser et eksempel på brugerne af en campingplads.

Skærmbillede 2022-08-11 12.39.42

Nederst på siden finder du en lilla knap med teksten 'tilføj bruger'. Hvis du klikker på denne knap, kan du invitere en ny gæst til at få adgang til systemet. Billedet nedenfor viser de oplysninger, der skal indtastes for at invitere en ny gæst.

Skærmbillede 2022-08-11 12.51.49

3. Tags

Under overskriften 'Tags' kan du se og fjerne eksisterende tags, og du kan også oprette nye. Som du kan se på billedet nedenfor, kan du indtaste det ønskede tag og derefter klikke på 'tilføj'. Dette tag vil derefter blive tilføjet til resten.

Skærmbillede 2022-08-11 13.14.22 (1)

4. Særlige datoer

Overskriften "særlige datoer" er ikke beskrevet i dette kapitel. Dette er allerede forklaret i en anden artikel. Klik her for at gå til artiklen.