Kuinka lisätä hinta majoitukseen?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

1. Miten majoitukseen liitetään hinta?

Kun olet lisännyt hinnat, ne on linkitettävä majoitukseen. Tämä kappale selittää, kuinka tämä tehdään.

Alla olevasta kuvasta näet, että "erikoishinta" -kohdassa on useita yöhintoja. Olemme yhdistämässä nämä majoitukseen.

Kuvakaappaus 24.8.2022 15.29.45

Kun olet kojelaudassa, napsauta välilehteä "Majoitukset"

Kuvakaappaus 24.8.2022 16.7.22 (1)

Näet nyt kaikki tarjoamasi majoitukset. Napsauta sitten jotakin majoitusta.

Kuvakaappaus 24.8.2022 16.10.12

Vakiokorkeus on valittu esimerkkinä. Näet nyt tämän majoituksen asetukset. Kaikki tiedot ja hinnat voidaan syöttää tähän. Napsauta Hinnat-välilehteä, kuten alla olevassa kuvassa näkyy punaisella ympyröitynä.

Kuvakaappaus 24.8.2022 16.14.23 (1)

Napsauta violettia painiketta 'Valitse hinta'. Tämän jälkeen pääset sivulle, jossa voit valita määritetyn hinnan. Kuten tämän osan alussa selitettiin, yöhinnat on lisätty "Erikoishintaan" ja niitä käytetään esimerkkinä.

Kuvakaappaus 24.8.2022 16.15.24 (1)

"Erikoishinta" on nyt valittu tälle majoitukselle. Jos napsautat kynäkuvaketta oikealla, pääset hintataulukkoon, jossa voit muuttaa kaikkia yöpymishintoja. Korin napsauttaminen poistaa hinnan.

Kuvakaappaus 24.8.2022 16.19.44 (1)