Johdanto

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Hienointa on: jokainen voi luoda sovelluksia AppStorelle. Se on kaikkien kehittäjien käytettävissä, ja se voi olla saatavana yhdelle leirintäalueelle, tietylle määrälle leirintäalueita sekä kaikille leirintäalueille.

Perussovellus koostuu vain linkistä sijaintiin, jossa sovelluksesi on käynnissä. Sovellukset toimivat hiekkalaatikolla camping.care-ympäristössä. Näin sovellus voi toimia myös omalla verkkotunnuksellasi ja se voidaan rakentaa kaikilla ohjelmointikielillä.

app-camping-care

Mitä sovellukset voivat tehdä?

Sovellus voi koostua useista osista. Sovelluksen peruskäyttöliittymä näyttää tältä

• Sovelluksen pääURL-osoite
  • Widgetit
  • Webhooks
  • Soveltamisalat

Sovelluksen juuren URL-osoite

Schermafbeelding 2022-10-02 om 10.27.54

Sovelluksen pääosoite on käyttöliittymä, joka näytetään, kun avaat sovelluksen AppStoressa. Se voi olla avoin käyttöliittymä tai se voidaan myös varustaa kirjautumismekanismilla, jotta voit kirjautua sovellusten käyttäjäksi. Käytämme tätä URL-osoitetta myös ilmoittaaksemme sinulle sovelluksen asennuksesta tai poistamisesta.

Lue lisää pääosoitteesta

Widgetit

Schermafbeelding 2022-10-02 om 10.04.52

Widgetit ovat käyttöliittymän lisäosia, jotka voidaan lisätä camping.care-widgetiin. Widgetit toimivat hiekkalaatikolla eri ennalta määritetyillä alueilla camping.care-käyttöliittymässä.

Lue lisää widgeteistä

Webhooks

Webhookit on tehty tiedottamaan ulkoisille sovelluksille erilaisista camping.caresta tulevista tapahtumista. Näin voimme tiedottaa ulkopuoliselle järjestelmälle reaaliajassa camping.care -palvelun muutoksista.

Joka kerta kun webhook-tapahtuma rekisteröidään, sovelluksellesi käynnistyy POST-sanoma, joka sisältää tarvittavat tiedot JSON-muodossa. Rekisteröi webhookit ja vastaanota tietoja, kuten:

Jos uusi varaus on luotu (reservation.add)

Jos varaus on peruutettu (reservation.cancelled)
Jos uusi yhteystieto on luotu (contact.add)

jne..