Hallinto

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Alla olevasta kuvasta näkyy, mistä asetukset löytyvät. Paina hammaspyörää oikeassa yläkulmassa. Tämä vie sinut sivulle, jossa on kaikenlaisia asetusvälilehtiä.

kuva1-1

1. Tiedot ja kentät
2. Käyttäjät
3. Tunnisteet
4. Erikoispäivämäärät

1. Tiedot ja kentät

Kun painat hammaspyörää, pääset kaikkiin mahdollisiin asetuksiin. Tässä artikkelissa käsittelemme vain alla olevan kuvan kohteita. Aloitamme otsikolla "tiedot".

Kuvakaappaus 2022-08-11 09.59.37 (1)

Tämän otsikon alle voidaan asettaa yleisiä tietoja puistosta. Kuten kuvaus, osoitetiedot, yhteystiedot jne. Näet sen alla olevasta kuvasta.

Kuvakaappaus 2022-08-11 10.50.46

Kaikki tiedot kentistä ja lomakkeiden asetuksista löytyvät artikkelista "Kuinka mukautetut kentät toimivat?" Pääset artikkeliin klikkaamalla tässä.

2. Käyttäjät

Tässä kappaleessa käsitellään välilehteä "Käyttäjät". Käyttäjiä ovat kaikki henkilöt, joilla on pääsy järjestelmään. Alla olevassa kuvassa on esimerkki leirintäalueen käyttäjistä.

Kuvakaappaus 2022-08-11 12.39.42

Sivun alalaidasta löydät violetin painikkeen, jossa on teksti "lisää käyttäjä". Jos napsautat tätä painiketta, voit kutsua uuden vieraan käyttämään järjestelmää. Alla olevassa kuvassa näkyvät tiedot, jotka on annettava uuden vieraan kutsumiseksi.

Kuvakaappaus 2022-08-11 12.51.49

3. Tunnisteet

Otsikon 'Tagit' alla voit tarkastella ja poistaa olemassa olevia tunnisteita sekä luoda uusia. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, voit kirjoittaa haluamasi tunnisteen ja klikata sitten 'lisää'. Tämä tagi lisätään sitten muihin.

Kuvakaappaus 2022-08-11 13.14.22 (1)

4. Erikoispäivämäärät

Otsikkoa "erikoispäivämäärät" ei kuvata tässä luvussa. Tämä on jo selitetty toisessa artikkelissa. Klikkaus tässä mennä artikkeliin.