Helppo suojattu sovellus

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Easy Secure -sovelluksen asentaminen:

• Kirjaudu Camping.care-tilillesi ja siirry App Storeen.
  • Etsi luettelosta Easy Secure -sovellus ja napsauta sitä.
  • Napsauta asennuspainiketta oikeassa yläkulmassa ja napsauta Asenna uudelleen.

Schermafbeelding 2023-08-30 13.32.23

Asetukset-sivu:

Tälle sivulle voit laittaa Easy Secure -tunnuksesi, jotta Camping Care voi muodostaa yhteyden Easy Secureen.

Varmista, että seuraavat kentät on täytetty oikein:

• API url: Linkki Easy Securen sovellusliittymään.
  • Suojausavain: Tämä on avain, jota käytetään yhteydenpitoon Easy Securen kanssa.

Schermafbeelding 2023-08-24 om 10.18.54

Lokit-sivu:

Tällä sivulla voit käyttää ja tarkastella kaikkia sovelluksen tarjoamia lokeja.

Schermafbeelding 2023-08-30 klo 13.34.35

Varaus-widget:

Kun sovellus on asennettu, se luo myös widgetin. Kun avaat varauksen, siinä on nyt ylimääräinen välilehti, joka näyttää tältä:

Schermafbeelding 2023-08-30 klo 13.48.32

Varauswidgetistä löydät taulukon, jossa näkyvät kaikki tähän varaukseen liittyvät Easy Secure -käyttäjät. Jos olet asentanut sovelluksen varauksenteon jälkeen tai jos vieraita puuttuu, päivitä tiedot napsauttamalla Synkronoi-painiketta.

Sovelluksen käyttäminen:

Asennuksen ja asetusten täyttämisen jälkeen sovellus on valmis käytettäväksi ja kuuntelee näitä tapahtumia:

• Varaus tehty: Kun uusi varaus luodaan, sovellus lähettää vieraiden tiedot Easy Secureen.
  • Varauspäivä muutettu: Kun varauksen saapumis- tai lähtöpäivä muuttuu, sovellus lähettää muutoksen Easy Secureen.
  • Yhteismatkustaja lisäsi: Kun varaukseen lisätään matkustaja, se lisätään Easy Secureen.
  • Yhteismatkustaja poistettu: Kun matkustaja poistetaan varauksesta, se poistetaan Easy Securesta.

Jos haluat lisätä vanhempia varauksia Easy Secureen, voit navigoida kyseiseen varaukseen ja siirtyä Easy Secure -välilehdelle. Lisää varaus Easy Secureen napsauttamalla Synkronoi-painiketta.