Kuinka jaan raportin?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Voit jakaa raportit muiden käyttäjien kanssa. Tässä artikkelissa kerromme, miten tämä toimii.

Raportit ovat käyttäjäkohtaisia, joten raportin luomisen jälkeen se on vain sinun käytettävissäsi käyttäjänä

Saat lisätietoja raportin luomisesta ja tallentamisesta lukemalla tämän artikkelin.

Jos haluat jakaa raporttisi muiden käyttäjien kanssa, voit napsauttaa jaa-painiketta

Voit lähettää linkin postitse toiselle Starfish-käyttäjälle. Kun avaat linkin toiselta käyttäjältä, raportti lisätään automaattisesti välilehdeksi. Nyt myös toinen käyttäjä voi käyttää raporttiasi.

Jos raportissa käytetään vain yleisiä järjestelmäkenttiä, raportti toimii myös muille hallintoelimille.

Jos käytit joitain järjestelmänvalvojakohtaisia määrityksiä, tätä ei huomioida.