Miten luon omia raportteja?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Jokaisessa listanäkymässä (varaukset, laskut, yhteystiedot, maksut) on mahdollisuus luoda mukautettu raportti.

Raporteissa on 2 osaa:

• Suodattaa
  • Sarakkeen valinta

Suodattimet

Voit lisätä jokaiseen luettelonäkymään suodattimia, jotka löytyvät kunkin luettelon yläosasta. Tämä voi perustua:

• Jakson tyyppi (sininen) ja
  • suodatin (keltainen).
  • Tilalle on myös joitain nopeita suodatinparametreja

Listasta riippuen käytettävissä on erilaisia suodatinvaihtoehtoja. Esimerkiksi varausnäkymässä voit suodattaa majoitustyypin mukaan, tämä suodatin ei ole käytettävissä yhteystietosuodattimessa.

Jotkut todella tehokkaat suodatusvaihtoehdot perustuvat tuotteeseen tai tunnisteeseen. Niiden avulla voit luoda mukautettuja tuoteluetteloita esimerkiksi jos tietty tuote on varattu varaukseen

Sarakkeen valinta

Sarakkeet voidaan konfiguroida sarakevalinnan avulla, voit valita erilaisia sarakkeita, luettelonäkymästä riippuen tämä voi olla varauspäivämäärä, yhteystiedot, sivumatkustajan tiedot tai laskun tiedot.

Valitsemalla sarakkeet luettelonäkymien sarakkeet muuttuvat.

Tuotesarakkeet voivat olla erittäin voimakkaita, näet tarkalleen kuinka monta tuotetta on lisätty varaukseen. Tämä voi olla erittäin kätevä pyyheraporteissa jne

Säästäminen (Premium-ominaisuus)

Kun olet luonut mukautetun raportin lisäämällä suodattimen ja valitsemalla sarakkeet, voit tallentaa mukautetun raportin.

Anna raportille nimi, se lisätään raporttien välilehtiin. Voit nyt avata mukautetun raportin joka kerta. Raportit ovat käyttäjäkohtaisia, joten jokaisella käyttäjällä on käytettävissään vain omat raportit.

On mahdollista jakaa mukautettuja raporttejasi muiden käyttäjien kanssa. Jos haluat tietää tästä lisää, voit lukea Tämä artikkeli