Miten myyntipiste toimii?

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Aktivoi myyntipisteesi

Siirry kohtaan Asetukset -> Maksut -> Myyntipiste

Kun myyntipiste on aktivoitu, se avautuu kojelautaan seuraavasti:

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.43.17-1

Pin maksut

Pin Terminal -maksuille on kaksi vaihtoehtoa. Käyttöopas yhdistetyn maksupalveluntarjoajan kautta.

1. Manuaaliset maksut. Syötät kokonaissumman pin-päätteeseesi käsin, kun tapahtuma on suoritettu, voit lisätä sen järjestelmään.

2. Kytketyt nastaliittimet. Jos maksupalveluntarjoajasi sallii sinun yhdistää pin-päätteen alustaamme, maksut käsitellään automaattisesti. Lähetämme kokonaissumman Pin Terminaaliin ja käsittelemme maksun automaattisesti, kun maksu on suoritettu. Mollie, Stripe ja Pay. tee tämä esimerkiksi:  https://support.camping.care/en/how-to-setup-mollie-terminals

Käteismaksut

Kassalla voit käsitellä käteismaksuja, sulkea saldon ja vastaanottaa maksuja useissa valuutoissa.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.57.26

Pyöristys

Voit asettaa valuuttasi pienimmän saatavilla olevan kolikon pyöristystarkkuuden. Jos tämä on 5 senttiä, järjestelmä pyöristää kaikki maksut 5 senttiin.

Jos kokonaissumma ei vastaa tarkkuutta (esimerkiksi 5,03), lisäämme korjausmaksun aukon täyttämiseksi.

Suosikkituotteet

Kun etsit tuotteita, voit lisätä ne suoraan kuittiin. Tai voit lisätä ne suosikkeihisi, jolloin ne näkyvät oikealla puolella ja voit valita ne erittäin nopeasti seuraavalla kerralla.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.47.43

Varausmaksut

Varauksen voi maksaa myös Pin-päätteellä tai käteisellä. Tätä varten voit etsiä maksettavan varauksen ja napsauttaa Lisää maksu, nyt sama POS-näyttö avautuu ja voit aloittaa Pin-tapahtuman tai lisätä käteistapahtuman.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 21.03.16

Kärki: Voit muuttaa summaa, jos haluat vieraan maksavan osan.

Kärki: Jos suljet paikan, voit lisätä tavallisen maksun. Kuten pankkisiirto.