Varaukset

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

Kuvakaappaus 22.08.2023 11.06.34 (1)

Varaukset-otsikon alla on mahdollista vertailla eri ajanjaksojen varauksia. Alla olevasta kuvasta näet, että koko kesäkuun ajanjaksoa verrataan heinäkuuhun.

Kuvakaappaus 22.8.2023 11.10.34 (1)

Oikeassa yläkulmassa kohdassa "Metric" voit muuttaa taulukon näyttöä. Taulukko on mahdollista näyttää tulojen tai varausten lukumäärän mukaan. Alla oleva kuva havainnollistaa tätä.

Kuvakaappaus 22.08.2023 11.32.45 (1)

Sitten taulukon alla näet tarkat tiedot erosta. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, kesäkuussa oli 84% enemmän varauksia ja 877% enemmän myyntiä.

Kuvakaappaus 22.8.2023 11.37.12 (2)

On myös mahdollista suodattaa varauksia myös valituissa tiedoissa. Alla oleva kuva näyttää, kuinka voit suodattaa raportin. Voit verrata varauksia saapumispäivän, lähtöpäivän tai viimeisimmän varauksen muutoksen päivämäärän perusteella.

Kuvakaappaus 22.08.2023 11.53.43 (1)

Suodattimeen on myös mahdollista lisätä ehtoja. Alla olevasta kuvasta näet, missä tämä on mahdollista.

Kuvakaappaus 22.08.2023 11.55.44 (3)

Alla oleva kuva näyttää kaikki ehdot, jotka voit lisätä suodattimeen. Esimerkkinä otamme vain vakiopuheen.

Kuvakaappaus 22.08.2023 12.48.07 (1)

Alla olevasta kuvasta näet, että vain tämän ehdon tulokset näytetään nyt.

Yllä kuvatulla tavalla tuotetuilla tiedoilla voit ladata raportit alareunasta kohdasta 'lähdetiedot' ja 'vertailutiedot'. Lähdetiedot ovat ensimmäinen syöttämäsi päivämäärä. Vertailutietoihin verrataan lähdetietoja.

Kuvakaappaus 22.08.2023 11.45.12 (1)

Oikeassa yläkulmassa voit tulostaa nämä tiedot. Klikkaamalla tulostinkuvaketta voit tulostaa raportin ja sen vieressä olevasta nuolesta voit ladata raportin.

Lopuksi on myös mahdollista määrittää sarakkeet, jotka haluat nähdä raportissasi. Voit määrittää ne napsauttamalla oikeanpuoleista kuvaketta.

Kuvakaappaus 22.08.2023 12.54.05 (2)

Alla olevasta kuvasta näet, mitkä sarakkeet voit määrittää. Esimerkkinä haluat lukea raportista, milloin kunkin varauksen lähtöpäivä on. Napsauta sitten lähtöpäivän saraketta.

Kuvakaappaus 22.08.2023 12.59.13 (2)

Sitten lopulta näet, että lähtöpäivä näkyy oikeassa reunassa. Se on myös siellä, kun lataat raportin.

Kuvakaappaus 22.08.2023 13.01.35 (1)