Widgetit

Alunperin englanniksi kirjoitettu, kaikki käännösvirheet tulee tarkistaa alkuperäiseen artikkeliin verrattuna

• Miten widgetit toimivat?
  • Minkä tyyppisiä widgetejä on olemassa?

Schermafbeelding 2022-10-02 om 10.04.52

Miten widgetit toimivat?

Camping.care antaa tietoja widgetille hiekkalaatikosta ympäristöön hakuparametreilla. Widgetin tyypistä riippuen järjestelmä tarjoaa erilaisia parametreja.

Jos widget on ladattu taustajärjestelmään, tarjoamme todennustunnuksen, jotta widget voi kirjautua camping.care-järjestelmään. Lisätietoja kirjautumisesta todennustunnuksella voit katsoa sivuiltamme todentaa osio.

Jos widget on ladattu varausalueelle, annamme tietoja myös itse varauksesta

Esimerkki: Jos widgettisi on käynnissä osoitteessa https://example.com/app/widgets/reservation, järjestelmä lisää automaattisesti joitain parametreja. Widget ladataan sanboxiin seuraavasti: https://example.com/app/widgets/reservation?token={a secret auth token}&reservation_id=12345