Opmerking, data, accommodatie

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 2023-08-10 11.25.27 (1)

In het gele vlak onder notities kunt u opmerkingen plaatsen. Dit kan handig zijn om informatie over de gast op te schrijven, of bijvoorbeeld iets om te onthouden als de gast incheckt.

Opmerking! Dit veld is alleen zichtbaar in de backend. De gast ziet dit dus niet.

Schermafbeelding 2023-08-10 11.31.06 (2)

In de datumbalk kunt u de aankomst- en vertrekdagen wijzigen. Als de gast bijvoorbeeld een extra nacht wil blijven, kunt u dit hier wijzigen. Het systeem zal altijd eerst alles samenvatten voordat de wijziging wordt doorgevoerd, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding.

Schermafbeelding 10-08-2023 11.37.14

U kunt ervoor kiezen om de reservering opnieuw te berekenen door het vakje aan of uit te vinken. Vergeet niet op Opslaan te klikken.

Onder het kopje accommodatie kunt u eenvoudig de accommodatie van de reservering wijzigen. Wanneer u dit doet, worden ook alle opties en de gekozen (voorkeurs)plaats verwijderd.

Schermafbeelding 10-08-2023 11.45.57

Nadat u op bevestigen heeft geklikt, zal het systeem opnieuw berekenen