Toegevoegde opties

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 11-08-2023 10.02.47 (1)

De eerste stap is het bewerken van de opties. U kunt op bewerken klikken op het tabblad 'opties'. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar onderstaande pagina. Rood omcirkeld staan alle mogelijke extra opties die je kunt toevoegen. Wanneer u de reservering achteraf opslaat, wordt de prijs direct opnieuw berekend.

Schermafbeelding 11-08-2023 10.37.32 (1)

Ook bestaat de mogelijkheid om een kenteken toe te voegen aan de reservering. U kunt meerdere kentekenplaten toevoegen. U kunt meer lezen over het toevoegen van kentekenplaten hier.

Schermafbeelding 11-08-2023 10.02.47 (1) (1)