Reserveringen

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Schermafbeelding 22-08-2023 11.06.34 (1)

Onder het kopje 'Reserveringen' is het mogelijk om reserveringen in verschillende periodes met elkaar te vergelijken. In onderstaande afbeelding zie je dat de periode van de gehele maand juni wordt vergeleken met de maand juli.

Schermafbeelding 22-08-2023 11.10.34 (1)

Rechtsboven onder ‘Metrisch’ kunt u de weergave van de tabel wijzigen. Het is mogelijk om de tabel weer te geven op omzet of op aantal reserveringen. Onderstaande afbeelding illustreert dit.

Schermafbeelding 22-08-2023 11.32.45 (1)

Vervolgens ziet u onder de tabel de exacte details van het verschil. Zoals te zien is in de onderstaande afbeelding, waren er in de maand juni 84% meer reserveringen en 877% meer verkopen.

Schermafbeelding 22-08-2023 11.37.12 (2)

Het is ook mogelijk om de reserveringen in de geselecteerde gegevens te filteren. In onderstaande afbeelding ziet u hoe u het rapport kunt filteren. U kunt reserveringen vergelijken op basis van aankomstdatum, vertrekdatum of de laatste datum waarop er een wijziging in de reservering heeft plaatsgevonden.

Schermafbeelding 22-08-2023 11.53.43 (1)

Het is ook mogelijk om voorwaarden aan het filter toe te voegen. In onderstaande afbeelding zie je waar dit mogelijk is.

Schermafbeelding 22-08-2023 11.55.44 (3)

In onderstaande afbeelding zijn alle voorwaarden weergegeven die je aan het filter kunt toevoegen. Als voorbeeld nemen we gewoon de standaard toonhoogte.

Schermafbeelding 22-08-2023 12.48.07 (1)

U kunt op de onderstaande afbeelding zien dat nu alleen resultaten met deze voorwaarde worden weergegeven.

Met de gegevens gegenereerd op de manier zoals hierboven uitgelegd, kunt u de rapporten onderaan downloaden onder ‘brongegevens’ en ‘vergeleken gegevens’. De brongegevens zijn de eerste datum die u invoert. Met de vergeleken gegevens vergelijkt u de brongegevens.

Schermafbeelding 22-08-2023 11.45.12 (1)

Rechtsboven kunt u een afdruk maken van deze gegevens. Door op het printericoon te klikken kunt u het rapport afdrukken en op het pijltje ernaast kunt u het rapport downloaden.

Tenslotte is het ook mogelijk om in te stellen welke kolommen je in je rapport wilt zien. Om deze in te stellen, klikt u op het meest rechtse icoontje.

Schermafbeelding 22-08-2023 12.54.05 (2)

In onderstaande afbeelding ziet u welke kolommen u kunt opgeven. U wilt bijvoorbeeld in het rapport lezen wanneer de vertrekdatum van elke reservering is. Klik vervolgens op de kolom met vertrekdatum.

Schermafbeelding 22-08-2023 12.59.13 (2)

Dan zul je uiteindelijk zien dat uiterst rechts de vertrekdatum wordt weergegeven. Het zal er ook zijn wanneer u het rapport downloadt.

Schermafbeelding 22-08-2023 13.01.35 (1)