Administratie

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

In onderstaande afbeelding is te zien waar de instellingen te vinden zijn. Druk rechtsboven op het tandwiel. Je komt dan op een pagina met allerlei instellingentabbladen.

foto1-1

1. Informatie en velden
2. Gebruikers
3. Labels
4. Speciale data

1. Informatie en velden

Nadat je op het tandwiel hebt gedrukt, kom je bij alle mogelijke instellingen. In dit artikel bespreken we alleen de items in de onderstaande afbeelding. We beginnen met het kopje 'informatie'.

Schermafbeelding 11-08-2022 09.59.37 (1)

Onder dit kopje kan algemene informatie over het park worden ingesteld. Zoals een omschrijving, adresgegevens, contactgegevens etc. Deze kunt u zien op onderstaande foto.

Schermafbeelding 11-08-2022 10.50.46

Alle informatie over velden en formulierinstellingen vindt u in het artikel “Hoe werken aangepaste velden?” Door op te klikken kunt u naar het artikel gaan hier.

2. Gebruikers

In deze paragraaf wordt het tabblad 'Gebruikers' besproken. De gebruikers zijn alle personen die toegang hebben tot het systeem. Onderstaande afbeelding toont een voorbeeld van de gebruikers van een camping.

Schermafbeelding 11-08-2022 12.39.42

Onderaan de pagina vindt u een paarse knop met de tekst 'gebruiker toevoegen'. Als u op deze knop klikt, kunt u een nieuwe gast uitnodigen om toegang te krijgen tot het systeem. Op de onderstaande afbeelding ziet u de gegevens die moeten worden ingevoerd om een nieuwe gast uit te nodigen.

Schermafbeelding 11-08-2022 12.51.49

3. Labels

Onder het kopje 'Tags' kunt u bestaande tags bekijken en verwijderen, maar u kunt ook nieuwe tags aanmaken. Zoals u op onderstaande afbeelding kunt zien, kunt u de gewenste tag intypen en vervolgens op ‘toevoegen’ klikken. Deze tag wordt vervolgens aan de rest toegevoegd.

Schermafbeelding 11-08-2022 13.14.22 (1)

4. Speciale data

Het kopje 'speciale data' wordt in dit hoofdstuk niet beschreven. Dit wordt al uitgelegd in een ander artikel. Klik hier om naar het artikel te gaan.