Gemakkelijke veilige app

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

De Easy Secure-app installeren:

• Log in op uw Camping.care-account en ga naar de App Store.
  • Zoek de Easy Secure App in de lijst en klik erop.
  • Klik op de installatieknop in de rechterbovenhoek en klik nogmaals op installeren.

Schermafbeelding 30-08-2023 om 13.32.23

De pagina Instellingen:

Op deze pagina kunt u uw Easy Secure-gegevens invoeren, zodat Camping Care verbinding kan maken met Easy Secure.

Zorg ervoor dat de volgende velden correct zijn ingevuld:

• API url: De link naar de API van Easy Secure.
  • Beveiligingssleutel: Dit is een sleutel die wordt gebruikt om met Easy Secure te communiceren.

Schermafbeelding 24-08-2023 om 10.18.54

De Logboeken-pagina:

Op deze pagina kunt u alle logbestanden van de app bekijken en bekijken.

Schermafbeelding 30-08-2023 om 13.34.35

De reserveringswidget:

Nadat de app is geïnstalleerd, wordt er ook een widget aangemaakt. Wanneer u een reservering opent, heeft deze nu een extra tabblad dat er als volgt uitziet:

Schermafbeelding 30-08-2023 om 13.48.32

In de reserveringswidget vindt u een tabel met alle Easy Secure-gebruikers die aan deze reservering zijn gekoppeld. Als u de app heeft geïnstalleerd nadat de reservering is gemaakt of als er gasten ontbreken, klikt u eenvoudig op de knop 'Synchroniseren' om de informatie bij te werken.

De app gebruiken:

Na installatie en het invullen van de instellingen is de app klaar voor gebruik en luistert deze naar deze gebeurtenissen:

• Reservering aangemaakt: Wanneer er een nieuwe reservering wordt gemaakt, stuurt de app de gasteninformatie naar Easy Secure.
  • Reserveringsdatum gewijzigd: Wanneer de aankomst- of vertrekdatum van de reservering wordt gewijzigd, stuurt de app de wijziging naar Easy Secure.
  • Medereiziger heeft toegevoegd: Wanneer een medereiziger aan de reservering wordt toegevoegd, wordt deze toegevoegd aan Easy Secure.
  • Medereiziger verwijderd: Wanneer een medereiziger uit de reservering wordt verwijderd, wordt deze verwijderd uit Easy Secure.

Als u oudere reserveringen aan Easy Secure wilt toevoegen, kunt u naar die reservering navigeren en naar het tabblad Easy Secure gaan. Klik op de knop 'Synchroniseren' om de reservering toe te voegen aan Easy Secure.