Hoe voeg ik een prijs toe aan een accommodatie?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

1. Hoe kan ik een prijs aan een accommodatie koppelen?

Nadat u prijzen heeft toegevoegd, moeten deze aan de accommodatie worden gekoppeld. In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u dit doet.

Op onderstaande afbeelding kun je zien dat er onder 'speciale prijs' een aantal nachtprijzen zijn vastgelegd. Wij staan op het punt deze te koppelen aan een accommodatie.

Schermafbeelding 24-08-2022 15.29.45

Wanneer u in het dashboard bent, klikt u op het tabblad “Accommodaties”

Schermafbeelding 24-08-2022 16.07.22 (1)

Je ziet nu alle accommodaties die je aanbiedt. Klik dan op één van de accommodaties.

Schermafbeelding 24-08-2022 16.10.12

Als voorbeeld is gekozen voor de standaardsteek. Je ziet nu de instellingen voor deze accommodatie. Alle informatie en prijzen kunt u hier invoeren. Klik op het tabblad Prijzen, zoals weergegeven in de onderstaande foto, rood omcirkeld.

Schermafbeelding 24-08-2022 16.14.23 (1)

Klik op de paarse knop 'Prijs selecteren'. Vervolgens komt u op de pagina waar u een ingestelde prijs kunt selecteren. Zoals uitgelegd aan het begin van dit gedeelte, zijn nachttarieven toegevoegd aan 'Speciale prijs' en worden deze als voorbeeld gebruikt.

Schermafbeelding 24-08-2022 16.15.24 (1)

Voor deze accommodatie is nu de 'Speciale prijs' geselecteerd. Als u op het potloodpictogram aan de rechterkant klikt, komt u in de prijslijst terecht, waar u alle nachttarieven kunt wijzigen. Als u op de prullenbak klikt, wordt de prijs verwijderd.

Schermafbeelding 24-08-2022 16.19.44 (1)