Hoe werkt het Verkooppunt?

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Activeer uw verkooppunt

Ga naar Instellingen -> Betalingen -> Verkooppunt

Zodra het verkooppunt is geactiveerd, verschijnt het als volgt op uw dashboard:

Schermafbeelding 2023-06-02 tot 20.43.17-1

Pinbetalingen

Er zijn twee mogelijkheden voor pinterminalbetalingen. Handmatig of via een aangesloten betaalprovider.

1. Handmatige betalingen. Het totaalbedrag voert u handmatig in op uw pinautomaat, zodra de transactie is afgerond kunt u dit toevoegen aan het systeem.

2. Aangesloten pinterminals. Als u van uw betaalprovider de mogelijkheid heeft om een pinautomaat aan ons platform te koppelen, worden betalingen automatisch verwerkt. Wij sturen het totaalbedrag naar de Pinterminal en verwerken de betaling automatisch zodra de betaling is gedaan. Mollie, Streep en Pay. doe dit bijvoorbeeld:  https://support.camping.care/en/how-to-setup-mollie-terminals

Contante betalingen

Met de kassa kunt u contante betalingen verwerken, een saldo afsluiten en betalingen in meerdere valuta ontvangen.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.57.26

Afronding

U kunt een afrondingsprecisie instellen voor de kleinste beschikbare munt in uw valuta. Als dit 5 cent is, rondt het systeem alle betalingen af naar 5 cent.

Als het totaalbedrag niet overeenkomt met de nauwkeurigheid (bijvoorbeeld 5.03), voegen we een correctiebetaling toe om het gat op te vullen.

Favoriete producten

Wanneer u producten zoekt, kunt u deze direct aan de kassabon toevoegen. Of je voegt ze toe aan je favorieten, dan verschijnen ze aan de rechterkant en kun je ze de volgende keer heel snel selecteren.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 20.47.43

Reserveringsbetalingen

Reserveringen kunnen ook met een pinautomaat of contant worden betaald. Hiervoor kunt u de reservering opzoeken die betaald moet worden en op Betaling toevoegen klikken, nu verschijnt hetzelfde POS-scherm en kunt u een Pintransactie starten of een contante transactie toevoegen.

Schermafbeelding 2023-06-02 om 21.03.16

Tip: Als u wilt dat de gast een deelbetaling doet, kunt u het bedrag wijzigen.

Tip: Als u de kassa sluit, kunt u een reguliere betaling toevoegen. Zoals een bankoverschrijving.