Informatie

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Eerst kunt u de accommodatienaam bewerken en een beschrijving toevoegen. Deze beschrijving is voor de gast zichtbaar in de boekingsmodule.

Schermafbeelding 15-08-2023 12.00.17 (1)

Aan de rechterkant ziet u twee Britse vlaggen. Dit betekent de taal waarin deze naam of beschrijving is ingesteld. Als u op de vlag klikt, kunt u vertalingen in meerdere talen invoeren. Wanneer gasten in de boekingsmodule hun voorkeurstaal invoeren, schakelt alles automatisch over naar de vertaling.

Schermafbeelding 15-08-2023 12.14.21

Vervolgens kunt u labels aan een accommodatie toevoegen. De labels in de onderstaande afbeelding zijn voorbeelden van hoe het eruit ziet. Aan de rechterkant ziet u een knop met 'Label toevoegen'. Daar kunt u uw eigen labels maken.

Schermafbeelding 2023-08-15 12.00.17 (4)

Wanneer u op ‘Label toevoegen’ heeft geklikt, komt u op onderstaande pagina terecht. Rood omcirkeld zijn de labels die al vooraf in het systeem zijn ingesteld.

Schermafbeelding 2023-08-15 12.36.18 (1)

Daaronder ziet u eerder gemaakte labels. Als u op een van de labels klikt, wordt deze tussen de actieve labels geplaatst.

Schermafbeelding 2023-08-15 12.36.18 (3)

Onder het kopje ‘Label maken’ kunt u uw eigen label aanmaken. U kunt het label een naam geven en vervolgens een pictogram kiezen dat u voor het label wilt gebruiken. Tenslotte kunt u onderaan de pagina kiezen welke kleur het label moet hebben. In de onderstaande afbeelding kun je zien dat ik een label voor Wifi heb gemaakt.

Schermafbeelding 15-08-2023 12.54.25 (1)

Druk vervolgens op 'Label maken'. Nu is dit label ook zichtbaar in de boekingsmodule. Zoals je kunt zien in de onderstaande afbeelding.

Schermafbeelding 15-08-2023 13.07.38 (1)

Daarnaast is het mogelijk om een beoordeling aan uw accommodaties te geven. Wanneer u bijvoorbeeld via Google of andere websites reviews met beoordelingen over bepaalde accommodaties ontvangt, kunt u hier invullen wat de gemiddelde beoordeling is en hoeveel beoordelingen er zijn gegeven. In onderstaande afbeelding is te zien waar dit kan worden ingesteld. Op bovenstaande afbeelding is te zien dat dit ook terug te zien is in de boekingsmodule.

Schermafbeelding 2023-08-15 13.02.16 (2)

Opmerking! Vergeet niet op ‘Opslaan’ te klikken. Anders slaat het systeem niets op.