Instellingen

Oorspronkelijk geschreven in het Engels, moeten eventuele vertaalfouten worden gecontroleerd aan de hand van het originele artikel

Reserverings-ID
Reserveringen krijgen automatisch een reserveringsnummer. Als u niet tevreden bent met dit ID, kunt u hier een aangepast ID invoeren. In de meeste gevallen is het veilig om dit leeg te laten.

Ontvang een e-mail wanneer er een nieuwe reservering is gemaakt
Als u een e-mail wilt ontvangen wanneer er een nieuwe reservering is gemaakt, schakelt u deze optie in en vult u uw zakelijke e-mailadres in.

Voeg automatisch een plaats toe aan elke nieuwe reservering
Als u deze optie inschakelt, krijgt een gast automatisch een plaats toegewezen bij het maken van een reservering. Deze plaats is voor de gast zichtbaar op de gastenpagina. Als u deze optie uitschakelt, is de plaats pas zichtbaar voor de gast en in het planbord nadat u handmatig een plaats hebt toegewezen in de backoffice.

Reserveringstekst
Deze optie wordt momenteel niet gebruikt